уторак, 1. октобар 2013.

UVODNI POST



Za početak jedno objašnjenje kako je sve počelo. Pre desetak godina sam kao i svaki prosečni turista planirajući svoje letovanje surfovala po internetu raspitujući se kakvo je koje mesto, kakva je koja vila, kakav je put do tamo ... Veliku pomoć sam nalazila na aktuelnim forumima. Po povratku sa putovanja želeći da se odužim ljudima koji su meni pomagali pisala sam putopise u nadi da će i oni nekome biti korisni. Putopise sam pisala u jednom dahu, onako iz duše, bez ikakvih velikih očekivanja.

A onda se desilo nešto što zaista nisam očekivala. Putopis o Lefkadi je dostigao milionske preglede, hiljade turista su noseći u ruci moj putopis posetile ovo ostrvo, sve agencije su ga brže bolje uvrstile u svoju ponudu. Gazda Nikos je doživeo invaziju naših turista i vrlo brzo proširio i adaptirao svoje smeštajne kapacitete. Ako mi je je zbog ičega drago onda je to zbog njega. Definitivno sam po ko zna koji put shvatila da su čudni putevi Gospodnji.

A onda su ti moji putopisi počeli da se gube po forumima u moru drugih tema, pa sam odlučila da ih prebacim na blog. Iz ne znam kojih razloga blog platforma je ugašena i evo po treći put  (valjda će biti treća sreća)  prebacujem putopise na novu platformu ali ovog puta pod svojim domenom.

Za sada su tu samo moji stari putopisi i stare foto ture, a u budućnosti se nadam da će ovaj blog poprimiti malo drugačiju formu. Nadam se da će neki novi čitaoci uživati u ovim putopisima, a da će se oni stari pratioci mog rada podsetiti nekih destinacija.

Нема коментара:

Постави коментар